Advocaat

Even voorstellen: Evert Jan Woud, in 1989 beëdigd en sindsdien werkzaam in Hoorn. De eerste jaren onder de oude kantoornaam, Winkel & Baas, later onder mijn eigen naam. Nog altijd aan de haven bij de Engeltjesbrug.

Mezelf aanprijzen ligt me niet echt. Heeft u een geschil, wenst u een advies of heeft u alleen maar een vraag, waarop u – als particulier of als ondernemer – antwoord wil, dan kunt u er zeker van zijn dat u aan mij een raadsman heeft, die op meerdere rechtsgebieden thuis is en bij wie u altijd terecht kunt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van advocaten en neem deel aan de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur. Deze procedure houdt kort gezegd in dat u uw klachten eerst aan mij kenbaar maakt. Slaag ik er niet in uw klachten te verhelpen dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Advocatuur. Voorts ben ik ik verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. Met mijn collega, mr A.J. Butter, eveneens praktijk houdend aan de Bierkade 15, heb ik de afspraak dat hij bij langere afwezigheid voor mij waarneemt of mij zo nodig vervangt.